Okategoriserade

Tryggare hantering av dina personuppgifter

Hej,

Från den 25:e maj 2018 gäller en ny lag inom hela EU som styr hur personuppgifter får behandlas och lagen fokuserar på ett ökat integritetsskydd. Den heter GDPR (General Data Protection Regulation) och styr hur och vem som får behandla personuppgifter. När den nya dataskyddslagen börjar gälla så ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL).

Det är viktigt för oss på Svenska Fonder att du känner dig trygg med hur vi sköter våra register med dina personuppgifter. Därför uppdaterar vi våra allmänna villkor och våra riktlinjer för hur vi hanterar dina personuppgifter. Du har vissa rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss. Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på Datainspektionens egen hemsida.

Det är viktigt att du känner till vad vi använder dina personuppgifter till, hur vi skyddar dem och vilka rättigheter du har. Du kan läsa mer om det i våra riktlinjer för hantering av personuppgifter här.

Du får det här brevet eftersom du är kund hos oss på SF Pension AB.

 

Har du frågor?

Kontakta vår kundtjänst på 08-400 121 10 så hjälper vi dig.