Finansiell rådgivning

Se framtiden växa

Slipp pensionsångesten och få en komplett överblick över alla delar av din pension. Med pensionskollen får du en sammanställning och hjälp av våra samarbetspartners duktiga rådgivare att placera dina pensionspengar där de växer bäst.

Du får även månadsbrev så att du alltid kan hålla koll på hur marknaden rör sig och hur vi resonerar kring ditt sparande. Vill du som kund ta del av vårt månadsbrev vänligen kontakta vår kundtjänst på 08 – 400 121 10.

 

Ge din ekonomi bra förutsättningar, vi förenklar vardagen.

Vi på Svenska Fonder ser helheten och vet vikten av att kunna få hjälp på ett smidigt och trygg sätt gällande hela ekonomin. Utöver pensionen uppstår det ibland även behov av råd i andra ekonomiska frågor.
Utnyttja vår expertis och få juridisk konsultation, hjälp med skattefrågor, försäkringsärenden, val av bank och lånevillkor. Listan kan göras lång men hjälpen finns alltid nära till hands.

 

Slipp dyra avgifter

Att spara smart innebär att vi eftersträvar att ge dig som kund olika placeringsalternativ till så låga avgifter som möjligt för att du ska kunna sänka dina kostnader och maximera vinsten.