PPM

För en enklare och tryggare vardag! Vi hjälper dig med din premiepension.

Att placera sin premiepension är viktigare än många tror. De flesta känner alltför väl igen sig i att det orangea kuvertet lätt faller i glömska och ibland till och med förblir oöppnat, men varje procent gör skillnad. Den som lyckas med sina premiepensionsval kan i många fall se fram emot extra pengar i kassan som pensionär.

För många kan det kännas som en omöjlighet att veta vilka av de 850 fonder i pensionssystemet man ska välja. Om du upplever det svårt att välja fonder med bra avkastning som gör att du når dina pensionsmål så är det bra att ta hjälp av kunniga inom området.

För att göra det enkelt så har vi på Svenska Fonder tagit fram tre fondportföljer med olika placeringsinriktning och därmed även olika risknivåer som vi marknadsför. Vi på Svenska Fonder bevakar och analyserar marknaden konstant för att du som kund ska få så bra förutsättningar som möjligt. Hur du väljer att investera ditt kapital idag kan ha stor betydelse för din framtida pension så låt oss hjälpa dig att komma igång och gör ditt val redan idag.